fbpx

Consultdagen

Wil je weer stralend en ontspannen lachen op de foto?

Je wilt een gebitsbehandeling laten uitvoeren, maar je wilt geen nummer zijn of te maken krijgen met lopendebandwerk. Je wilt persoonlijke aandacht en de beste specialisten, en het liefst ook een ontspannen verblijf.
Dat kan met IM Medical Travel..... bezoek onze consultdagen in Nederland en zie wie jou gaat behandelen.

Consultdagen

Om mensen goed te kunnen begeleiden organiseert IM Medical Travel ieder kwartaal consultdagen en informatieavonden op het gebied van tandheelkunde, ooglasering en haartransplantatie. Je kunt onder het genot van een Turks hapje of drankje vrijblijvend kennismaken met het team van IM Medical Travel, jouw gebitswensen kenbaar maken en jouw vragen stellen. Wij zullen jouw vragen beantwoorden en informatie geven over de reis, de behandeling en de mogelijkheden voor groepsreizen. Op de consultdagen komen de specialisten naar Nederland om consulten en vooronderzoeken uit te voeren, op basis waarvan een behandelplan en offerte opgesteld kan worden. Prettig is ook dat klanten de specialist dan al eens gezien hebben en weten wie en wat ze kunnen verwachten.

Vanwege de coronamaatregelen biedt IM Medical Travel op dit moment voor nieuwe relaties en klanten online consulten aan met de specialist. Op ons kantoor nabij Tilburg kunnen we op een moment dat voor jou goed uitkomt, onder het genot van een kopje koffie of thee jouw wensen bespreken en kun je jouw vragen stellen. Via een conference call kunnen we een online consult met de Turkse specialist aanbieden.

Data

IM Medical Travel organiseert onder voorbehoud op zaterdag 2 juli, zondag 3 juli, zaterdag 10 september en zondag 11 september weer consultdagen in Nederland. Maak je afspraak via onderstaand aanmeldformulier of bel ons tijdens kantooruren. We verzoeken om een recente röntgenfoto van uw gebit mee te nemen, zodat de tandarts een behandelplan op maat kan opstellen.

Kijk hoe ook jij tot 60% kunt besparen op je tandartsrekening!

Aanmelden online consulten

Online consulten met de specialist.

  • Voorkeur online consult op kantoor nabij Tilburg
  • Voorkeur online consult op kantoor nabij Tilburg
  • Upload röntgenfoto
    Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Aanmelden consultdagen

Consultdagen worden georganiseerd onder behoud.

  • Voorkeur voor een afspraak op de consultdagen:
  • Upload röntgenfoto
    Max. bestandsgrootte: 512 MB.