Home » Bushoff

"Na veel twijfelen of ik wel in het buitenland mijn gebit zou laten renoveren met implantaten en kronen heb ik toch maar eens de open dag bezocht. Ik kon niet op de toen in Alkmaar geplande dagen, maar er is toen een andere dag voor mij ingepland in Utrecht, wat ik al een goede service vond omdat Utrecht voor mij een stuk dichterbij is. Tijdens dit bezoek gaf de professionaliteit van de toen aanwezige specialist, mij veel vertrouwen en heb toen de knoop doorgehakt.

 

Mijn vrouw en ik wilden de reis combineren met een 14 daagse vakantie. Deze vakantie wilden we niet in een grote stad als Izmir doorbrengen, maar in Kusadasi. Dit was geen probleem en we werden op de behandeldagen met een privé auto heen en weer gebracht door voornamelijk Ilona, de gastvrouw van IM Medical Travel. Bij deze wou ik Ilona nogmaals hartelijk danken voor de geweldige begeleiding die ze heeft gegeven in de kliniek, maar ook voor de gezelligheid tijden de ritten heen en weer van Kusadasi en Izmir.

 

De kliniek heeft specialisten op allerlei gebied, ik heb dan te maken gehad met de specialist op het gebied van kronen en met een specialist op het gebied van implantaten. Beide artsen waren zéér deskundig en hebben echt vakwerk geleverd. Ik zag er erg tegenop, maar heb nagenoeg geen pijn ervaren, het is mij dan ook heel erg meegevallen en het resultaat mag er dan ook zijn.
Ik heb deze keer mijn bovengebit laten doen, 2 x implantaten en 9 kronen, over 5 maanden worden dan de kronen op de implantaten gezet en dan volgend najaar laat ik mijn ondergebit doen, ik zie dit dan ook met alle vertrouwen tegemoet en we maken er dan weer een fijne vakantie van, dat is ons deze keer ook uitstekend bevallen.

 

Ik kan de tandartsbehandeling bij de kliniek in Izmir in combinatie met de fantastische begeleiding van Ilona van IM Medical Travel dan ook van harte aanbevelen. Ook Dimfna wil ik hartelijk bedanken voor haar hele begeleiding vóór en ná ons vertrek, het heeft ons het vertrouwen gegeven om de stap te nemen en dit vertrouwen is zeker niet beschaamd geweest, integendeel!"

 

 

- De heer en mevrouw Bushoff -