fbpx

Hoe een tandheelkundige behandeling je doet stralen

Choosing,Image,For,Today.,Reflection,Of,Happy,Smiling,Young,Hispanic

Hoe een tandheelkundige behandeling je doet stralen

Eens was je gebit stralend wit en kon je op je gebit vertrouwen. Maar door de jaren heen kan er veel gebeuren. Misschien zijn je tanden sindsdien verkleurd geraakt en is het uiterlijk sterk veranderd. Misschien zelf zo erg dat je het moeilijk vindt om je gebit nog te laten zien. Een tandheelkundige behandeling helpt je om je gebit weer te laten stralen, en daarmee jou ook!

Tanden verkleurd?

Je tanden zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Toch kan er gedurende je leven veel gebeuren met je gebit. Verkleuring is een van de meest voorkomende onderdelen hiervan. Heel veel voedingsmiddelen zorgen ervoor dat je eens zo witte tanden langzaam vergelen. Denk hierbij aan:

  • Koffie
  • Thee
  • Rode wijn
  • Sigaretten
  • Bessen
  • Bieten
  • Kleurstoffen (in bijvoorbeeld snoep)
  • Frisdranken (ook suikervrij!)
  • Soja en ketjap

Verkleuring tegengaan

Moet je deze voedingsmiddelen dan je hele leven lang vermijden? Welnee, dat is natuurlijk niet nodig. Maar je kunt wel enkele stappen zetten om verkleuring van je tanden zo veel mogelijk in te perken. Door je tanden te poetsen met tandpasta waar fluoride inzit, ongeveer 30 minuten na de maaltijd, zorg je ervoor dat je de meeste vervuiling weer van je tanden af poetst. Probeer niet (veel) eerder te poetsen, want dan is het glazuur op je tanden nog week na bijvoorbeeld het eten van zuur en kun je juist je tanden beschadigen.

Tandheelkundige behandeling

Naast verkleuring kan het ook zijn dat de functies van de tanden zelf langzaam afneemt. Een tand kan los komen te zitten, gaan rotten of er kan zich een probleem voordoen met de wortel. Het kan allemaal leiden tot een minder fraai gebit. Daarnaast kan de positie van de tanden zodanig veranderen dat het hele gebit anders staat dan je zou willen. Wat kun je doen om het uiterlijk van je gebit weer volledig naar wens te krijgen?

Je gebit weer volledig naar wens

Dit kan met een tandheelkundige behandeling bij IM Medical Travel. Het is mogelijk met een implantaat met kroon of brug weer een prachtig uitziend gebit te krijgen. Bovendien kan de natuurlijke witheid van de tanden weer worden hersteld. Alles om jouw gebit weer te doen stralen. Een lach die je het liefst de hele dag laat zien!

Op medische reis met IM Medical Travel

Bij IM Medical Travel regelen wij van begin tot eind het uitvoeren van een tandheelkundige behandeling. De behandeling wordt hierbij uitgevoerd in Izmir in Turkije. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten én is een aangename ervaring bij het begaan van jouw medische behandeling. De reis wordt hierbij door IM Medical Travel begeleid, zodat je vooral kunt genieten van de reis en – uiteindelijk – je nieuwe gebit.

Neem nu contact op om je mogelijkheden te bespreken!

Delen: