fbpx

Over ons

IM Medical Travel IM is de specialist op het gebied van het organiseren en verzorgen van medische reizen.

Naast een sterke binding met Turkije heeft Ilona Benders uitstekende ervaringen met medische en cosmetische behandelingen in Turkse klinieken. Ze werkte daar zelf jarenlang in een privékliniek en ving de buitenlandse patiënten op. Door persoonlijke ervaringen met dure tandartsrekeningen in Nederland en voordelige behandeling van topkwaliteit in Turkije, besloten wij dit voor iedereen toegankelijk te maken. Zo is het idee ontstaan om medische reizen te gaan organiseren. Ilona had immers een heel netwerk van deskundige professionals opgebouwd, waaronder een moderne kliniek in Izmir. Een echt familiebedrijf met aparte specialisten voor alle technieken en behandelingen. Sinds 2011 begeleidt ze mensen uit Nederland en België die vanwege de zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding naar Izmir gaan voor een cosmetische ingreep.

Tot in de puntjes verzorgd

IM Medical Travel ontzorgt mensen die voor een medische of cosmetische behandeling naar Turkije willen reizen door het aanbieden van geselecteerde medische behandelingen, uitgevoerd door internationaal opgeleide specialisten met een hoog kwaliteitsniveau, voor een voordeligere prijs dan dat je in Nederland of België zou betalen.

Wij regelen niet alleen de behandeling, de reis, het verblijf en de transfers in Izmir, maar zorgen er ook voor dat onze hostess 24/7 paraat staat om jou te begeleiden en gesprekken te vertalen. Zo kom je na aankomst in Turkije niet met je mond vol tanden te staan. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, inclusief de voor- en nazorg in Nederland.

Door de ontwikkelingen in de branche van medische specialisten, de vrije tarievenstructuur en de veranderende (aanvullende) zorgverzekeringsdekkingen, zullen steeds meer mensen kiezen voor een behandeling in het buitenland.

Haartransplantatie & cosmetische behandelingen

Dr Caghan is geboren in Eskisehir/ Turkije. Nadat hij is afgestudeerd aan de Faculteit Geneeskunde van de Hacettepe University, heeft hij zijn specialisatie van plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie afgerond aan de Izmir Dokuz Eylul University, afdeling plastische en reconstructieve chirurgie.

Tussen 2004 en 2006 werkte Dr Caghan als specialist in esthetische en plastische chirurgie aan de Aydin Adnan Menderes University, Faculteit der Geneeskunde, Afdeling Plastische en Reconstructieve Chirurgie en vervolgens in het Kocaeli Acibadem-ziekenhuis tussen 2006 en 2007. Tussen 2007 en 2011 werkte hij in het Private Izmir City Hospital gewerkt en in 2011 is hij aangetreden in het Universal Private Ege Health-ziekenhuis.

Dr Caghan

Dr Caghan heeft deelgenomen aan basis- en vervolgcursussen aan de ESI (European Surgical Ins Norderstedt-Germany) en het Sisli Etfal ziekenhuis met als doel microchirurgie-educatie in dit proces. De opleiding tot brandwondenafdeling heeft hij gevolgd aan de Ankara Gulhane Militaire Medische Academie, de rotatie van LASER-applicaties binnen het bereik van Ankara ASVAK heeft hij voltooid en heeft deelgenomen aan de cursus VASER-applicaties (Ultrasound-geleide liposuctie). Dr Caghan werd waarnemend chirurg in de ONEP-kliniek voor esthetische en plastische chirurgie. Tevens heeft Dr Caghan veel panels, seminars en congressen bijgewoond. In totaal werden 12 artikelen van hem gepubliceerd in internationale tijdschriften, 11 schriftelijke en mondelinge presentaties heeft hij ingezonden op internationale congressen. Zijn publicaties werden 8 keer geciteerd en hij heeft meer dan 30 mondelinge en schriftelijke verklaringen afgelegd op internationale congressen. In 2005 werd hij geselecteerd als een vast lid van de Turkse Vereniging voor Plastische-Reconstructieve en Esthetische Chirurgie en werd ik geëerd met het Vaardigheidscertificaat Plastic-Reconstructieve en Esthetische Chirurgie.

In 2011 heeft Dr Caghan zijn eigen kliniek in Izmir geopend en is hij gestart met het accepteren van patiënten in zijn medisch centrum.

Kenmerken IM Medical Travel

Begrip, vertrouwen en openheid in combinatie met een voordelige prijs zijn de kernwoorden van IM Medical Travel. Op onze website tref je informatie aan over de klinieken, specialisten, luchtvaartmaatschappijen, hotels, gastvrouwen, tarieven, het laatste nieuws en ervaringen van andere gasten. Je kunt via onze website een reservering maken, een prijsofferte aanvragen of je aanmelden voor een consultdag in Nederland waar je kennis kunt maken met het team van IM Medical Travel en de Turkse specialisten. Tevens zijn wij tijdens kantooruren op werkdagen telefonisch bereikbaar. Wil je graag ’s avonds of in het weekend contact met ons, dan bellen wij jou terug op een moment dat het jou schikt. Tijdens jouw verblijf in Turkije is onze Nederlandtalige hostess 24 uur per dag bereikbaar voor assistentie en vragen en zal zij jou begeleiden bij de meeste bezoeken aan de kliniek.

Ilona Benders

Oprichting IM Medical Travel

Ilona Benders keerde na een verblijf van twaalf jaar in Turkije terug naar Nederland. Na een selectie van topklinieken en de beste medische specialisten, hostessen, reis-en verblijfsmogelijkheden, werd eind 2018 IM Medical Travel opgericht. In Nederland bestaat het team van IM Medical Travel uit Ilona Benders, Marjan Ritsema en Özlem Belgin. Wij beschikken allen over meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van toerisme, marketing, communicatie, hebben allen een sterke binding met Turkije en spreken de Turkse taal vloeiend. Naast binding met Turkije hebben wij bovendien persoonlijke ervaring met behandelingen in Turkse klinieken. IM Medical Travel beschikt over expertise, ervaring en kwaliteit, de basis voor een goede organisatie en uitvoering van betaalbare medische reizen.

Marjan Ritsema

Mijn naam is Marjan Ritsema. Eigenlijk zolang als ik me kan herinneren ben ik al bekend met Turkije en haar cultuur. Ilona en ik leerden elkaar kennen toen zij in Turkije woonde. Nadat zij terug is gekomen, is het plan bedacht om een organisatie op te zetten die zowel goede kwaliteit biedt en betaalbaar is. Eind 2018 hebben is IM Medical Travel in het leven geroepen. Doordat wij als de medewerkers in Nederland allen de Turkse taal vloeiend spreken is het mogelijk om de barrière tussen de specialisten en de patiënten te doorbreken. Wij werken alleen met de beste specialisten. Naast dat de patiënten begeleid worden in het Nederland spreken de specialisten met wie wij werken tevens Engels zodat ook zij direct kunnen communiceren met de patiënten.

Özlem Belgin

Mijn naam is Özlem Belgin. Ik ben geboren in Karsiyaka in Izmir, ben 47 jaar oud en moeder van een zoon (14 jaar) en een dochter (12 jaar). In het dagelijks leven werk ik al 20 jaar als Lifestyle coach en help daarmee mensen naar een gezondere en gelukkigere levensstijl. Mijn passie is om mensen bewust te maken van gelukkiger leven. Doordat ik zelf niet echt gelukkig was om dagelijks een bril te moeten dragen, heb ik 15 jaar geleden besloten om een ooglaseroperatie te ondergaan in Turkije. Tot op heden heb ik geen moment spijt gekregen van deze operatie. De laatste technologie apparatuur en de kennis van de Turkse artsen heeft mij toen ook doen besluiten om deze operatie in Turkije te laten uitvoeren. Door mijn eigen ervaringen en mijn passie is er een samenwerking ontstaan met IM Medical Travel. Tijdens de consultdagen of informatieavonden ben ik aanwezig. Ook begeleid ik patiënten van IM Medical Travel tijdens de georganiseerde groepsreizen.

Goede garantie en betrouwbaar:

IM Medical Travel biedt tevens financiële zekerheid, want bij ons loop je geen enkel risico! Bij de reservering voldoe je de eerste betaling voor de vliegtickets en hotelovernachtingen. Hiervoor ontvang je binnen enkele dagen de vliegtickets. Eén maand voor vertrek betaal je het restantbedrag, waarna je reisbescheiden worden toegezonden. De behandelingen worden ter plaatse in de kliniek in Izmir voldaan: pas na jouw akkoord en de start van de behandeling of (gedeeltelijk) bij afronding van de behandeling. Besluit je na het eerste vooronderzoek en de definitieve prijsopgave van de behandeling om hier geen gebruik van te maken, dan kun je hier zonder kosten en/of verplichtingen vanaf zien. Bovendien biedt IM Medical Travel de mogelijkheid om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Tevens is er een mogelijkheid voor het afsluiten van een financieringsregeling. Tenslotte krijg je garantie op de behandelingen van onze medische specialisten zodat u vooraf, tijdens maar ook achteraf gebruik kunt maken van de service van IM Medical Travel (zie garantie en algemene voorwaarden voor details).

Goed en betrouwbaar. Reis met IM Medical Travel en je wordt volledig ontzorgd, zodat je een gespecialiseerde medische behandeling kunnen koppelen aan een ontspannen minivakantie!

Tandheelkunde

Oogkliniek