fbpx

Service

IM Medical Travel kan jouw reis en verblijf makkelijk regelen. Je kunt jouw reis en verblijf ook zelf regelen als je elders een goedkopere aanbieding hebt gevonden.

Na aankomst op de luchthaven van Izmir, haal je jouw koffers en word je opgewacht door onze chauffeur Suleyman. Hij heeft een bordje met daarop jouw naam geschreven. In circa 15 minuten word je naar het hotel in Izmir gebracht. De chauffeur brengt je telefonisch in contact met onze Nederlands sprekende hostess voor een eerste voor de eerste informatie en een welkomstwoord.

Transfers van/naar de kliniek

Tijdens de behandelingen in Izmir zijn alle transfers van het hotel naar de kliniek inbegrepen. De afspraken worden in overleg ingepland. Verblijf je op een locatie buiten het stadscentrum van Izmir dan kan een transfertoeslag van toepassing zijn.

service

Transfers buiten Izmir

Indien u ervoor kiest te verblijven bij de strandbestemmingen Ilica/Cesme of Kusadasi, kunt u zelf met het goede en voordelige openbaar vervoer naar Izmir reizen of kiezen gebruik te maken van onze prive transfers. Wij kunnen deze prive transfers tegen een toeslag van ca. € 70 (Cesme, ca. 45 min. transfertijd) of € 80 (Kusadasi, ca. 70 minuten transfertijd) per retourtransfer voor u verzorgen.

Onze hostess in Izmir

De IM Medical Travel hostess staat vanaf het moment dat je in Turkije aankomt tot het moment dat je naar de luchthaven gaat voor vertrek, voor jouw klaar! Onze hostess zal bij jouw eerste consult en start van de behandelingen aanwezig zijn in de kliniek te Izmir. Verder is zij gedurende jouw verblijf in Turkije 24 uur per dag voor jou bereikbaar voor vragen en assistentie en zij zal ervoor zorgen dat het jou aan niets ontbreekt!

service

Extreme angst?

Vind je het spannend om een medische behandeling te ondergaan of heb je extreme angst voor de tandarts waardoor je jouw tandarts niet meer bezoekt? Je bent niet de enige. Bij extreme angst kun je kiezen voor een angstbehandeling onder sedatie.

Tevens organiseert IM Medical Travel ieder kwartaal groepsreizen naar Izmir. Hierbij word je persoonlijk begeleid gedurende jouw gehele medische reis, vanaf jouw vertrek op de luchthaven in Nederland totaan het einde van jouw medische behandeling. Tijdens de bezoeken aan de kliniek is er zo altijd een expert aanwezig die de Turkse taal vloeiend spreekt, jou op je gemak kan stellen en zorgt voor afleiding tijdens voor en na de behandeling(en).