Procedure

Aan een reis naar Turkije voor een behandeling gaat natuurlijk voorbereiding vooraf. We zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd en met een duidelijk doel het vliegtuig in stapt. Zo ziet onze procedure vooraf eruit.

Consultdagen tandheelkunde

IM Medical Travel organiseert ieder kwartaal consultdagen in Nederland voor tandheelkunde. Hier kun je kennismaken met het team van IM Medical Travel en de specialisten uit Turkije. Je kunt je wensen kenbaar maken en vragen stellen. Tijdens het consult bekijkt de tandarts de actuele staat van het gebit. Er worden geen behandelingen uitgevoerd. Wij vragen je om voor de consultdagen een röntgenfoto (OPG) van het gebit te sturen, of om deze mee te nemen naar het consult, zodat we een passend behandelplan om maat kunnen opstellen voor jou. Verder ontvang je informatie over de reis en het verloop ervan, het verblijf en de behandelingen.

procedure

Informatieavonden behandelingen

IM Medical Travel organiseert daarnaast ieder kwartaal informatieavonden in Nederland voor ooglaseren, haartransplantatie en cosmetische behandelingen. Hier kun je kennismaken met het team van IM Medical Travel en via een Zoom-gesprek met de specialisten uit Turkije. Na de presentatie over de behandelingen is er ruimte voor een persoonlijk gesprek. Je kunt je wensen kenbaar maken en vragen stellen. Verder ontvang je informatie over de reis en het verloop ervan, het verblijf en de behandelingen.

Vooronderzoek ooglasering

In Nederland kun je bij een oogarts een vooronderzoek laten doen om te kijken of jouw ogen geschikt zijn voor ooglaserbehandeling. De oogarts leert de specifieke kenmerken van jouw ogen kennen. De meetapparatuur maakt een uniek profiel van jouw ogen. Geen enkel oog is namelijk hetzelfde, net zoals een vingerafdruk. Het rapport van dit vooronderzoek kun je doorsturen naar IM Medical Travel, zodat het kan worden beoordeeld door de oogartsen. Door de technologieën die gebruikt worden in de kliniek, kan de oogarts met 100% zekerheid vertellen of je geschikt bent voor ooglaseren. Als jouw ogen niet geschikt zijn om te laseren, dan vertellen we je dat ook eerlijk.

procedure

Voorbereiding bij haartransplantaties

Indien je interesse hebt in haartransplantatie dan verzoeken wij om een aantal foto’s van de voor-, boven- en achterzijde het hoofd te sturen naar IM Medical Travel. Zo kunnen deze foto’s worden beoordeeld door de specialisten. De specialisten kunnen aan de hand van de foto’s vertellen of je geschikt bent voor haartransplantatie en welke methode het meest passende is. Voor haartransplantatie geldt hetzelfde als ooglaseren: als jouw haren niet geschikt zijn om te transplanteren, dan vertellen we je dat ook eerlijk.

Je ontvangt binnen 7 dagen na de consultdagen een behandelplan inclusief offerte. Indien je hiermee akkoord bent dan kunnen we jouw tandartsbehandeling en reis inplannen.