fbpx

Ook jij verdient een stralende lach!

Stralende lach

Ook jij verdient een stralende lach!

Wanneer heb je voor het laatst onbedaarlijk gelachen? En was dat een onbezorgde lach, of schoof er snel een hand voor je gezicht om je gebit te verbergen? Veel mensen hebben last van schaamte voor hun gebit. Jammer, want iedereen verdient het stralend te kunnen lachen.

Jouw gebit

Scheve tanden, een verkleurd gebit, ontbrekende tanden of kiezen… Er kunnen vele redenen zijn om je voor je gebit te schamen. Misschien ben je al langere tijd niet naar de tandarts geweest, juist omdat je je schaamt voor je gebit. Dan is het wel prettig dat je op een prettige, ontspannen en veilige manier iets kunt doen om te werken aan mooiere, rechte en witte tanden.

Tandarts

Wist je dat tot wel 40% van de Nederlanders bang is om de tandarts te bezoeken? Helemaal niet vreemd dus als jij niet zo happig bent op een tandartsbezoek. Toch is het wel verstandig om zo’n twee keer per jaar op controle bij de tandarts te komen en regelmatig een behandeling bij de mondhygiënist te ondergaan. Wanneer je lang niet naar de tandarts gaat, kun je immers te maken krijgen met gebitsproblemen.

Gemak en plezier

Veelal zijn laserbehandelingen om de ogen te corrigeren zeer aan de prijs. Hoewel het om een relatief snelle ingreep gaat, kan dat toch een hoge drempel zijn om de behandeling te overwegen. Dat is jammer, wanneer je er zoveel gemak en plezier voor terugkrijgt. IM Medical Travel besloot zich daarom in te zetten om mensen met een meer betaalbare behandelaar te verbinden.

Implantaten

Maar als je, om wat voor reden dan ook, te maken hebt met ontbrekende tanden of kiezen hoef je niet te schromen een tandarts op te zoeken. Tegenwoordig is de tandheelkundige techniek zo doorontwikkeld dat er voor de meeste problemen oplossingen zijn. Zo kun je ontbrekende elementen vervangen door tandimplantaten, kroon- of brugwerk. Dat klinkt misschien spannend, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Consult

De tandartsen die verbonden zijn aan IM Medical Travel zijn gespecialiseerd in mooie en natuurlijke oplossingen voor elk gebit. De tandarts zorgt ervoor dat je vol vertrouwen in de stoel ligt en tevreden bent met de behandeling én het eindresultaat. Het sleutelwoord is daarom ‘communicatie’. Een goed contact zorgt voor een prettige ervaring. Daarom organiseert IM Medical Travel online consulten en consultdagen in Nederland. In Turkije kun je altijd terecht bij je Nederlandstalige hostess en natuurlijk bij IM Medical Travel zelf.

Gespecialiseerd team

Bovendien werkt het gespecialiseerd team uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige, Europese materialen en de nieuwste innovatieve technologie. Ieder gebit is uniek, daarom is iedere tandtechnische oplossing maatwerk. Vind je een tandheelkundige behandeling spannend, of vind je het niet fijn om in je eentje af te reizen? Dan kan een groepsreis een aanrader zijn. Op onze locaties kun je heerlijk genieten van een zonnige vakantie, samen met gelijkgestemden, en ondertussen werken wij aan jouw mooie en stralende gebit!

Sterk gebit met implantaten

Blij zijn met een compleet gezond en mooi gebit is natuurlijk heel fijn. Het is belangrijk om vrijuit te kunnen lachen, zonder je te hoeven schamen. Tandimplantaten kunnen hierbij helpen. Een implantaat is een titanium kunstwortel waarop een kroon, brug of prothese kan worden bevestigd.

Zo kun je kiezen voor een klikgebit. Hierbij wordt het gebit vastgeklikt op implantaten, die functioneren als kunstwortels. Zo voorkom je dat het gebit verschuift of uit je mond valt, maar is het toch makkelijk uit te nemen voor reiniging. Daarnaast is een vaste brug een optie. Je krijgt een mooi en natuurlijk ogend gebit van porselein dat aanvoelt als nieuwe vaste tanden. Het gebit is in tegenstelling tot een kunst- of klikgebit niet meer uitneembaar.

Over IM Medical Travel

IM Medical Travel is opgericht door Ilona Benders, nadat ze twaalf jaar werkzaam was geweest in de medische sector in Turkije. De zeer ervaren Ilona is gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen en spreekt de Turkse taal vloeiend. Door de ervaring die ze heeft opgedaan in Turkije, kan ze haar cliënten voorzien van de beste klinieken en specialisten. IM Medical Travel biedt medische reizen aan, zodat mensen behandelingen kunnen afnemen die betaalbaar zijn én op kwalitatief hoog niveau. Bij sommige mensen bestaat een zekere angst om naar het buitenland te gaan voor een behandeling. Onterecht, want de lagere prijzen zeggen niets over het niveau van de zorg.

Dr. Coskun

‘Mijn naam is dr. Coskun, en ik ben eigenaar van 3 tandklinieken in Turkije. Wij heten je graag welkom in Kuşadası, Izmir en Bodrum, gelegen aan de Egeïsche kust. Met een deskundig, dynamisch en gastvrij team bieden wij onze klanten betrouwbare en hoogwaardige service.

In Nederland en België liggen de kosten voor medische en cosmetische behandelingen veel hoger dan in Turkije. Onze tandartsen voldoen aan algemene Europese standaarden en er wordt met Europese materialen gewerkt. Maar doordat arbeids- en laboratoriumkosten veel lager liggen, kunnen behandelingen een stuk goedkoper worden uitgevoerd zonder in te boeten op kwaliteit.’

Delen: