fbpx

'Naast de behandelingen hebben we echt een vakantiegevoel gehad'

shutterstock_1151275619

Klantervaring Ooglaseren en tandarts

"Wij zijn via een IM Medical Travel groepsreis naar Izmir gegaan, voor tandartsbehandelingen en om onze ogen te laseren. In Izmir aangekomen stond chauffeur Suleyman al op ons te wachten en werden we welkom geheten door Ilona. Ons hotel bevond zich midden in het centrum van Izmir.

De tandartskliniek was uiterst modern en alle specialisten zijn onder één dak te vinden. Alhoewel ik normaliter heel erg bang ben voor de tandarts, is de hele behandeling pijnloos verlopen en waren de tandartsen heel erg vriendelijk. Alle tandartsen spraken goed Engels en zo nodig was Ilona altijd aanwezig om iets in het Nederlands uit te leggen. De tandarts die mij hielp was zo vriendelijk en stelde je zo op je gemak, dat je bijna zou vergeten dat je bij de tandarts zit. Zelfs de verdovingsprikken waren vrijwel pijnloos door de speciale verdovingsspray.

Voor wat betreft het ooglaseren in het ziekenhuis: ook dit was zeer modern. Men sprak hier ook goed Engels en Ilona is er voor uitleg in het Nederlands. Na het vooronderzoek volgde een pijnloze laserbehandeling. Na de behandeling een paar uur behoorlijke pijn, maar daarna... prima zicht. De volgende ochtend een nacontrole en vervolgens in het zonnetje op de boulevard genieten van 100% zicht.

Naast de behandelingen hebben we echt een vakantiegevoel gehad in Izmir: lekker slenteren en winkelen in de stad, heerlijk eten en alle bezienswaardigheden bekijken.

Wij zouden iedereen aanraden om via IM Medical Travel naar deze klinieken te gaan.

Ilona, Marjan en Suleyman: heel erg bedankt en als er nog een tandartsbehandeling nodig is, komen we zeker bij jullie terug!!!"

Delen: