fbpx

'Ik kan het in ieder geval iedereen aanbevelen'

shutterstock_1723980169

Klantervaring Tandarts

"Na veel twijfelen of ik wel in het buitenland mijn gebit zou laten renoveren met implantaten en kronen heb ik toch maar eens de consultdag bezocht. Tijdens dit bezoek gaf de professionaliteit van de toen aanwezige specialist, mij veel vertrouwen en heb toen de knoop doorgehakt.

Mijn vrouw en ik wilden de reis combineren met een 14 daagse vakantie. Deze vakantie wilden we niet in een grote stad als Izmir doorbrengen, maar in Kusadasi. Dit was geen probleem en we werden op de behandeldagen met een privé auto heen en weer gebracht door Ilona van IM Medical Travel. Bij deze wou ik Ilona nogmaals hartelijk danken voor de geweldige begeleiding die ze heeft gegeven in de kliniek, maar ook voor de gezelligheid tijden de ritten heen en weer van Kusadasi en Izmir.

De kliniek heeft specialisten op allerlei gebied, ik heb te maken gehad met de specialist op het gebied van kronen en met een specialist op het gebied van implantaten. Beide artsen waren zéér deskundig en hebben echt vakwerk geleverd. Ik zag er erg tegenop, maar heb nagenoeg geen pijn ervaren, het is mij dan ook heel erg meegevallen en het resultaat mag er dan ook zijn.

Ik heb deze keer mijn bovengebit laten doen, 2 x implantaten en 9 kronen, over 5 maanden worden dan de kronen op de implantaten gezet en dan volgend najaar laat ik mijn ondergebit doen, ik zie dit dan ook met alle vertrouwen tegemoet en we maken er dan weer een fijne vakantie van, dat is ons deze keer ook uitstekend bevallen.

Ik kan de tandartsbehandeling bij de kliniek in Izmir in combinatie met de fantastische begeleiding van Ilona van IM Medical Travel dan ook van harte aanbevelen. Ook wil ik Ilona hartelijk bedanken voor haar hele begeleiding vóór en ná ons vertrek, het heeft ons het vertrouwen gegeven om de stap te nemen en dit vertrouwen is zeker niet beschaamd geweest, integendeel!"

Reis 2

"Deze reis werden de kronen op de implantaten geplaatst die in november waren geplaatst.
Wederom zijn we weer heel hartelijk ontvangen en uitstekend behandeld. Mijn bovengebit is nu helemaal compleet en werkelijk prachtig geworden.

In Oktober van dit jaar gaan we weer terug om het ondergebit geheel van kronen en een brug te laten voorzien. Mijn gebit zal dan klaar zijn, maar het is ons zo goed bevallen allemaal, ook het verblijf in het Balcova Termal Hotel, dat we er over denken om onze jaarlijkse controle en gebitsreiniging ook in deze kliniek te laten doen. Mijn vrouw heeft grote angst voor de tandarts, maar heeft hier zoveel vertrouwen gekregen dat ze het aandurft om haar lelijke grijze vullingen te laten vervangen voor witte, als we hier weer in Oktober naartoe gaan.

Ik kan het in ieder geval iedereen aanbevelen.

De reis, de behandelingen, de transfers zijn werkelijk heel goed geregeld door Ilona, onze complimenten hiervoor."

Delen: