fbpx

Weer blij zijn met je lach

blij-zijn-met-je-lach

Vanaf jongs af aan is het belangrijk om je gebit zo goed mogelijk te onderhouden. Kinderen vinden dat soms lastig, de tanden moeten eerst toch nog gewisseld worden. ‘Ik krijg toch wel weer nieuwe tanden’ denken ze dan. Maar een goed gebit begint bij goede zorg, en dat gaat helaas lang niet altijd vanzelf. Natuurlijk: hoe goed je ook je tanden poetst, een gaatje krijgen in je tanden kan de beste overkomen. Maar als het onderhoud van je gebit structureel niet goed is gegaan, om wat voor reden dan ook, kun je daar veel last van krijgen. Fysiek, met kwaaltjes en klachten, maar ook mentaal door de onzekerheid die ermee gepaard gaat. Gelukkig kun je er wat aan doen.

Allerlei redenen

Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor het niet goed gelukt is voor je gebit te zorgen, of waardoor je je voor je gebit schaamt. Ziekte, een ongeluk of een zware periode kunnen zo hun wissel trekken. Maar daarnaast kan het zijn dat je tanden scheef zijn gegroeid, je tanden mist door een ongeluk of je last hebt van verkleuringen. De stap naar de tandarts kan dan erg groot voelen.

Niet zo happig

Wist je dat tot wel 40% van de Nederlanders bang is om de tandarts te bezoeken? Helemaal niet vreemd dus als jij niet zo happig bent op een tandartsbezoek. Maar zo kunnen de problemen wel verergeren. Gelukkig is de tandheelkundige techniek tegenwoordig zo doorontwikkeld dat er voor de meeste problemen oplossingen zijn. Zo kun je ontbrekende
elementen vervangen door tandimplantaten, kroon- of brugwerk. Dat klinkt misschien spannend, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Mooie, natuurlijke oplossing

De tandartsen die verbonden zijn aan IM Medical Travel zijn gespecialiseerd in mooie en natuurlijke oplossingen voor elk gebit. De tandarts zorgt ervoor dat je vol vertrouwen in de stoel ligt en tevreden bent met de behandeling én het eindresultaat. Het sleutelwoord is daarom ‘communicatie’. Een goed contact zorgt voor een prettige ervaring. Daarom organiseert IM Medical Travel online consulten en consultdagen in Nederland. In Turkije kun je altijd terecht bij je Nederlandstalige hostess en natuurlijk bij IM Medical Travel zelf.

De ervaring van… Charlotte (48)

‘Mijn ouders hebben allebei geen sterk gebit. Het was daardoor aannemelijk dat ik dat ook niet zou hebben. Daarom heb ik zo goed mogelijk mijn gebit proberen te verzorgen. Maar toch kreeg ik veel last van gaatjes, verkleuringen en moest ik zelfs kiezen laten trekken. Een bezoek aan de tandarts werd daardoor een straf. Bovendien durfde ik niet meer goed te lachen.’

‘Op internet ben ik wat gaan rondkijken, totdat een goede vriendin mij IM Medical Travel
aanraadde. Bij het eerste gesprek voelde het meteen goed. Ik koos voor IM Medical Travel omdat zij echt over het totaalplaatje beschikken. Vanaf het begin tot aan het einde van het traject word je door hen ondersteund. Door bij hun mijn reis te boeken, kon ik mijn verzorgde gebit terugkrijgen net zoals vroeger. Ik kwam tijdens mijn trip helemaal tot rust door alle goede zorg. Mede door hen hoef ik me nergens meer voor te schamen.’

Gespecialiseerd team

Het gespecialiseerde team van IM Medical Travel werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige, Europese materialen en de nieuwste innovatieve technologie. Ieder gebit is uniek, daarom is iedere tandtechnische oplossing maatwerk. Vind je een tandheelkundige behandeling spannend, of vind je het niet fijn om in je eentje af te reizen? Dan kan een groepsreis een aanrader zijn. Op onze locaties kun je heerlijk genieten van een zonnige vakantie, samen met gelijkgestemden, en ondertussen werken de specialisten aan jouw mooie en stralende gebit!

Over IM Medical Travel

IM Medical Travel is opgericht door Ilona Benders, nadat ze twaalf jaar werkzaam was
geweest in de medische sector in Turkije. De zeer ervaren Ilona is gespecialiseerd in
medische en cosmetische behandelingen en spreek volledig Turks.

Door alle ervaring die ze heeft opgedaan in Turkije, kan ze haar klanten van de beste
klinieken en specialisten voorzien. IM Medical Travel biedt medische reizen aan, zodat
mensen behandelingen kunnen afnemen die betaalbaar zijn, maar ook van vele kwaliteit
voorzien. Sommige mensen vinden het spannend om naar het buitenland te gaan voor de
behandeling, dat is onterecht, want de lagere prijzen zeggen niet over het niveau van de
zorg.

Dit artikel verscheen eerder in ForYou Magazine Den Haag

Delen: