fbpx

Tandheelkundige behandelingen

Voor professionele tandheelkundige behandelingen kun je terecht in onze moderne State of the Art tandheelkundige kliniek. Deze bestaat uit een meertalig (Turks, Engels, Duits Frans en Nederlands) team specialisten. Zij zijn allen zeer gastvrij, professioneel, internationaal opgeleid en hebben uitgebreide opleidingen en ervaringen op het gebied van hun specialiteit. Het tandheelkundige team verzorgt uiteenlopende behandelingen aan zowel internationale als Turkse gasten. Je wordt ontvangen in een gastvrije omgeving waar gewerkt wordt met oog voor hygiëne en met materialen van top kwaliteit.

De moderne kliniek is gevestigd in een geheel nieuw gebouw in het centrum van Izmir en bestaat naast de behandelkamers uit een röntgenkamer, implantologieruimte, operatiekamer, rustkamer, ontvangstruimte en laboratorium. Er worden zowel functionele als cosmetische tandheelkundige procedures aangeboden. Tandheelkunde is zowel wetenschap als kunst, uitgeoefend door ervaren specialisten in een volledig uitgeruste kliniek. Dit betekent voor jou dat je de beste oplossing voor een gezond en mooi gebit aangeboden krijgt. Dit is de overtuiging van ons team van specialisten, tandartsen en assistenten die u met hun gastvrije en professionele houding en uitgebreide ervaring zullen helpen met de beste behandelopties.

Kronen

Een kroon is een metalen of porseleinen kapje dat over een tand of kies geplaatst wordt. Dat kan ter versterking zijn, maar ook om het mooier te maken. Voordat de kroon over de tand heen kan, wordt de tand of kies op de juiste maat geslepen. De prijzen van een kroon starten bij 140 euro.

tandheelkundige behandelingen

Bruggen

Wanneer meerdere tanden of kiezen ontbreken, kunnen we deze vervangen door een brug. Een brug wordt gemaakt ter vervanging van één of meerdere ontbrekende tanden of kiezen. Een brug bestaat uit twee of meer kronen die op pijlers en een brug tussendeel passen. Dit tussendeel bestaat uit één of meer kunsttanden en/of kiezen die op de plaats van de open ruimte worden geplaatst. Dit ziet er niet alleen heel natuurlijk uit, het zorgt er ook voor dat je beter kunt kauwen. Een brug bestaande uit 3 kronen start bij 420 euro.

Facings

Dit is een schildje van porselein of composiet dat op de tand wordt gemaakt. Zo wordt de vorm of kleur van een tand mooier. Een facing kost 200 euro.

Implantaten

Een implantaat is een titanium kunstwortel waarop een kroon, brug of prothese kan worden bevestigd. Implantaten bieden een duurzame oplossing voor uw aangetaste tanden of kiezen. Er wordt gebruik gemaakt van eerste kwaliteit materialen (uit Duitsland en Zwitserland) met garantie. Deze worden door een ervaren, internationaal opgeleide implantoloog/ kaakchirurg geplaatst. De prijs voor een implantaat bestaat uit 490 euro (inclusief abutment).

All on four

Dit is zowel esthetisch als functioneel gezien een zeer goed alternatief voor een kunstgebit. Met all on four lijkt en voelt het alsof u uw eigen tanden en kiezen weer terug heeft! Er wordt er een vaste brug op vier implantaten in de onder- en/of bovenkaak geplaatst. Het bovenwerk (de tanden en kiezen) wordt vervolgens op de implantaten vastgezet. Met all on 4 kiest u voor een sterk, vast gebit waar u jarenlang plezier van heeft!

tandheelkundige behandelingen

All on six

Een ander alternatief is ‘all on six’, waarbij – de naam zegt het al – zes implantaten per kaak worden gebruikt. Welke methode voor u de beste keuze is afhankelijk van de huidige situatie van uw gebit en de wensen die u heeft. In overleg met de tandarts-implantoloog bepalen we samen wat voor u de beste keuze is.

Volledige gebitsprothese

Een gebitsprothese, oftewel een kunstgebit, kan uit de mond genomen worden en is gemaakt van een plaatje van kunsthars dat op de kaak ligt. Ongeveer 3 miljoen Nederlanders hebben zo’n volledige gebitsprothese en het is dus niet iets om je voor te schamen. Toch ligt voor veel mensen de drempel hoog om zich een kunstgebit aan te laten meten. Tijdens de uitgebreide kennismaking wordt vastgesteld of een gedeeltelijke of volledige gebitsprothese het meest geschikt is.

Bleken

Wilt u ook graag weer voluit kunnen lachen met een stralend wit gebit? Met de nieuwste tand-bleek-technieken is het mogelijk om jouw tanden en kiezen een aantal tanden lichter te maken. Je hoeft je niet meer te schamen voor verkleurde tanden. Via IM Medical Travel kunt u snel en voordelig uw tanden laten bleken vanaf € 150,- !

Delen: