fbpx

Haartransplantatie

Last van overmatige haaruitval en op zoek naar een goede, voordelige en natuurlijke oplossing om weer vol vertrouwen te genieten van het leven? Dan biedt een haartransplantatie bij de specialisten in onze kliniek wellicht de oplossing voor jou. Turkije is de topbestemming voor haartransplantaties, vanwege het gebruik van de nieuwste technologieën, de relatief voordelige prijzen van een behandeling vanwege de lage arbeidskosten.

In de derde grootste stad van Turkije, Izmir, kun je profiteren van een goede en voordelige FUE haartransplantatie behandeling bij een kleinschalige privékliniek. Deze kliniek biedt jou een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor een goede en voordelige haartransplantatie behandeling met garantie. Het zeer ervaren team behandelt zowel Turkse als internationale patiënten. Onze Nederlandstalige hostess en het Engelstalige Internationale patiëntenteam staan klaar om je te assisteren en ondersteunen bij al jouw vragen en opmerkingen. De vertaling wordt volledig verzorgd, zodat je niet met je mond vol tanden staat als je bent aangekomen in Turkije. Bovendien ontvang je bij de tweede nacontrole ook nog een PRP behandeling inbegrepen voor de bevordering van de genezing en het resultaat van de FUE haartransplantatie.

We bieden hier deze behandelingen aan:

  • FUE methode
  • FUT haartransplantatie
  • Wenkbrauwtransplantatie
  • Wimpertransplantatie
  • Snor- of baardtransplantatie

In de kliniek kun je terecht bij het zeer ervaren haartransplantatieteam dat onder leiding staat van cosmetisch en esthetisch chirurgen, die hun medische diploma’s als cosmetisch en esthetisch chirurg aan de Universiteit van Izmir en Istanbul behaalden. Al sinds de start van de introductie van de FUE techniek in Turkije in 2002, richten zij zich met hun team op het verlenen van de beste mogelijke haartransplantatie. Ze zien iedere haartransplantatie als een kunstwerk waarbij iedere wens en situatie anders is. Het doel is om voor iedere patiënt het best en meest natuurlijke resultaat te behalen gebruikmakend van de beste materialen en nieuwste technologieën. De chirurgen hebben vele specialisaties en certificaten behaald, prijzen gewonnen en zijn lid van o.a. de Turkish Plastic Recontstructive and Aesthetic Surgery Association en de Turkish Physicians Alliance.

Voor de behandeling

Je krijgt van ons een persoonlijk advies tijdens een vrijblijvend consult tijdens een consultatie dag in Nederland. Onze specialisten nemen alle tijd om jou alles te vertellen over hoe een FUE-transplantatie in zijn werk gaat. Ben je overtuigd? Dan plannen we jouw behandeling in bij onze haarkliniek in Turkije.

Nazorg

Ook na de haartransplantatie bieden we je de beste zorg. Je ontvangt na de behandeling een uitgebreide uitleg en een nacontrole. We plannen een controlemoment in op één van de consultatiedagen in Nederland, zodat de specialist kan zien of de getransplanteerde haren goed groeien en we kunnen bekijken of jij én wij helemaal tevreden zijn over het behaalde resultaat. Al na een paar maanden gaan de haren groeien en na ongeveer een jaar is het eindresultaat bereikt. Dat fijne, zelfverzekerde gevoel dat de haartransplantatie je geeft, blijft levenslang. Want onze specialisten garanderen de kwaliteit van hun werk onvoorwaardelijk. Daarom beloven zij zwart op wit dat alle getransplanteerde haarzakjes een leven lang haren blijven produceren. Na de transplantatie kunt je weer zorgeloos genieten van het leven.

haartransplantatie

FUE Methode:

FUE staat voor Follicular Unit Extraction. Bij de FUE-techniek worden de grafts – ook wel haarzakjes genoemd – één voor één uit de haarkrans van het hoofd gehaald. Dan worden ze eerst in een speciale groeivloeistof geplaatst, voordat ze worden getransplanteerd naar het gebied waar jij weer wilt genieten van een vollere haardos. Deze methode laat geen littekens achter.

Het verwijderen van de haarzakjes

Op de eerste dag van jouw verblijf in Turkije vindt de behandeling plaats. Je krijgt uitleg over hoe de dag eruit gaat zien. Het hele behandelteam heeft alle aandacht voor jou en je wordt in alle luxe behandeld. Dan krijg je een plaatselijke verdoving in het donorgebied. Dit is de plaats waar de haren uit jouw hoofd worden gehaald. Het donorgebied ligt in de haarkrans. Dit is de krans haren op het achterhoofd die immuun is voor haaruitval. Het donorgebied wordt ook geschoren. Daarna haalt de chirurg de haarzakjes (grafts) – bestaande uit één tot vier haren – één voor één met een holle punch uit de haarkrans.

De FUE-haartransplantatie

De grafts worden door onze haartechnician in speciale groeivloeistof gelegd, die ervoor zorgt dat de haarzakjes beter en sneller groeien. Meteen daarna worden ze door de chirurg getransplanteerd. Omdat onze chirurgen en haartechnicians gespecialiseerd zijn in de FUE-methode, ziet het resultaat er heel natuurlijk uit.

Genezing

De FUE-behandeling neemt ongeveer 5 tot 8 uur in beslag. In deze tijd kunnen maximaal 1.800 grafts worden getransplanteerd. Omdat het weghalen van de haarzakjes slechts zeer kleine wondjes achterlaat, geneest het donorgebied heel snel. Ook de geïmplanteerde grafts groeien binnen enkele dagen helemaal vast in de huidkanaaltjes waarin ze worden geplaatst.

FUT haartransplantatie: natuurlijk en blijvend resultaat

De FUT-methode (Folliculaire Unit Transplantatie) maakt gebruik van een innovatieve techniek van microchirurgie en is een betrouwbare methode op het gebied van haartransplantatie. Omdat het hoofd bij de FUT-methode niet geschoren hoeft te worden, is deze methode bij uitstek geschikt voor vrouwen en mannen die het haar lang dragen. Zelfs grote kale plekken kunnen worden behandeld met deze methode. Zeker wanneer het donorgebied heel beperkt is, kan de FUT-methode een betere keuze zijn.

De behandeling

De behandeling vindt op de eerste dag van jouw verblijf in Turkije plaats. Je bent in goede handen, het behandelteam behandelt je met alle luxe en rust die je nodig hebt. Eerst bereidt het transplantatieteam het donorgebied voor op de transplantatie met een plaatselijke verdoving. Dit is in alle gevallen de achterkant van het hoofd. Daarna wordt een strook huid van maximaal 1 centimeter hoog en 15 centimeter breed verwijderd. Eén vierkante centimeter huid bevat gemiddeld 175 grafts. Voor 1750 grafts is de lengte van de huid die hiervoor gebruikt wordt ongeveer 10 centimeter. Na het verwijderen van de huid, worden de wondranden gehecht. Het strookje huid wordt verdeeld in kleine transplantaten (grafts).

Het inzetten van het haar

In de huidoppervlakten waar het haar getransplanteerd wordt, worden met een naald zeer kleine openingen (incisies) in de huid gemaakt. Daarna worden de grafts stuk voor stuk naar deze geprepareerde incisies getransplanteerd. Hierbij worden de grafts in de juiste richting van het haar geplaatst, zodat de overgangen met het bestaande haar zo natuurlijk mogelijk zijn.

Genezing

Er kunnen op één dag door meerdere specialisten een paar duizend haarwortels worden geïmplanteerd. De getransplanteerde haren groeien vervolgens binnen enkele dagen vast. In de meeste gevallen zullen de getransplanteerde haren twee weken na de behandeling uitvallen. Daarna zullen de getransplanteerde haarzakjes nieuwe haren gaan produceren. De getransplanteerde haarfollikels geven na drie tot zes maanden nieuwe haargroei, dat dankzij de FUT-methode permanent is. Je kunt jouw (nieuwe) haar gewoon kammen en wassen. Het nieuwe haar zal bovendien hetzelfde groeien als jouw eigen haar. Je ziet na ongeveer 9 tot 12 maanden het optimale, blijvende resultaat.

Wenkbrauw-transplantatie en implantatie

Zijn jouw wenkbrauwen dun of verdwenen door bijvoorbeeld jarenlang epileren? Dag in, dag uit jouw wenkbrauwen bijtekenen wordt op den duur erg vervelend. Herkenbaar? Dan is een wenkbrauwtransplantatie echt iets voor jou. Met een kleine naald haalt de chirurg één voor één haren uit de achterkant of zijkant van jouw hoofd. Deze worden in een groeivloeistof gelegd en daarna worden ze in de wenkbrauw geplaatst. Omdat de chirurg speciale aandacht heeft voor de groeirichting van de wenkbrauw, ontstaat een heel natuurlijk resultaat.

De wenkbrauwtransplantatie

Je hoeft niet op de behandeling te wachten, deze vindt al op de eerste dag van jouw verblijf in Turkije plaats. Eerst bereidt het transplantatieteam het donorgebied voor op de transplantatie met een plaatselijke verdoving. Daarna haalt de chirurg de haarzakjes – ook wel grafts genoemd - één voor één uit de haarkrans achter op jouw hoofd, door middel van de FUE-techniek. Omdat het om een kleiner volume haartjes gaat, is scheren voor een wenkbrauwtransplantatie niet noodzakelijk. Uiteraard vindt dit plaats onder plaatselijke verdoving, zodat je er weinig tot niets van voelt.

Speciale groeivloeistof

Om zeker te weten dat de wenkbrauwen straks goed gaan groeien, worden de haartjes eerst in een speciale groeivloeistof geplaatst. Dit geeft de haartjes een echte boost, zodat ze beter groeien zodra ze zijn teruggeplaatst.

Natuurlijke wenkbrauwen

Daarna creëert de chirurg met een priknaald kleine huidkanaaltjes in jouw wenkbrauwen, waarin de haarzakjes één voor één worden geplaatst. De haartjes worden in een natuurlijke richting geplaatst, zodat de overgang met de bestaande wenkbrauwen er ook natuurlijk uitziet. De haartjes groeien binnen enkele dagen na de wenkbrauwtransplantatie vast. Na ongeveer een jaar is het definitieve resultaat zichtbaar en plannen we een laatste controleafspraak met jou in tijdens een consultatie dag, zodat we kunnen bekijken of jij én wij helemaal tevreden zijn over het behaalde resultaat.

haartransplantatie

Wimpertransplantatie

Een wimpertransplantatie is een permanente oplossing als jouw wimperharen van nature ontbreken of als ze erg kort zijn. Ook is een wimpertransplantatie een uitkomst als jouw wimpers blijvend verloren zijn gegaan door chemotherapie, bestraling of verbranding. Bij een wimpertransplantatie kun je kiezen uit een FUT-haartransplantatie of een FUE-haartransplantatie.

De wimpertransplantatie

Ons aandachtige team staat al op de eerste dag klaar om je in alle luxe te behandelen. Eerst bereidt het transplantatieteam het donorgebied voor op de transplantatie met een plaatselijke verdoving. Bij de FUT-methode worden uit het strookje donorhuid enkele grafts gehaald, zakjes met meerdere haren. Het is een precies en arbeidsintensief werk. Voor een wimpertransplantatie is het namelijk noodzakelijk dat naast de graft ook de haar beschikbaar is bij transplantatie. Dit om het enerzijds mogelijk te maken om de graft in de wimper te plaatsen en anderzijds om ervoor te zorgen dat de getransplanteerde haren voldoende haarlengte hebben na de transplantatie.

Speciale groeivloeistof

Om zeker te weten dat de wimpers straks goed gaan groeien, worden de haartjes eerst in een speciale groeivloeistof geplaatst. Dit geeft de haartjes een echte boost, zodat ze beter groeien zodra ze zijn teruggeplaatst.

De FUE-haartransplantatiemethode wordt meestal toegepast bij kleine wimpertransplantaties. Grafts worden één voor één verwijderd uit het donorgebied, meestal de achterzijde van het hoofd. Voor een behandeling aan beide wimpers zijn zo’n 100 enkele grafts nodig. Voor een maximale dichtheid worden eventueel in een vervolgbehandeling nog extra haarzakjes getransplanteerd. Een wimpertransplantatie is een dagbehandeling van ongeveer 7 tot 8 uur. Na ongeveer een jaar is het definitieve resultaat zichtbaar en plannen we een laatste controleafspraak met jou in tijdens een consultatie dag, zodat we kunnen bekijken of jij én wij helemaal tevreden zijn over het behaalde resultaat.

Snor- of baardhaartransplantatie

De hipsterbaard (een baardje van een paar dagen) is tegenwoordig trendy. Het is een kwestie van een paar dagen niet scheren en vervolgens de baard of snor goed onderhouden. Maar wat nu als je geen haargroei hebt op die plekken? Dan kun je voor een snorhaar- of een baardhaartransplantatie terecht bij IM Medical Travel.

Een snorhaar- of baardtransplantatie is een permanente oplossing als de beharing op jouw gezicht volledig of gedeeltelijk ontbreekt. Dat kan van nature zijn, dan kan ook komen door een litteken. Of misschien vindt je de dikte van de beharing niet voldoende. Het natuurlijke resultaat van de behandeling is blijvend, de ingreep is nagenoeg pijnloos en je houdt er geen littekens aan over.

De snorhaar- of baardtransplantatie

De behandeling vindt op de eerste dag na aankomst al plaats, waar ons team voor jou klaarstaat om je met luxe, rust en aandacht in de watten te leggen. Je ontvangt informatie over de behandeling. Een snor- of baardtransplantatie wordt gedaan met de FUE-methode. Eerst bereidt het transplantatieteam het donorgebied voor op de transplantatie met een plaatselijke verdoving. Één voor één verwijdert onze hairtechnician grafts (haarzakjes) uit een donorgebied op de achterzijde van jouw hoofd. De grafts worden gecontroleerd op kwaliteit en daarna één voor één teruggeplaatst op de gewenste plekken. De getransplanteerde grafts blijven je leven lang haartjes produceren. Het aantal grafts dat nodig is, hangt af van de oppervlakte van het kale of dunbehaarde gebied en de transplantatiedichtheid. Het aantal grafts bij een snor- of baardtransplantatie kan variëren van 50 tot 1500 grafts. De behandeling neemt tussen de vier en de zeven uur in beslag. Na ongeveer een jaar is het definitieve resultaat zichtbaar en plannen we een laatste controleafspraak met jou in tijdens een consultatie dag, zodat we kunnen bekijken of jij én wij helemaal tevreden zijn over het behaalde resultaat.

Delen: